Capilex

Ondernemershypotheek

Met de ondernemershypotheek ben je in staat om direct je liquiditeit te verbeteren, door een lening aan te gaan met een bestaand vastgoed object als onderpand.

Ondernemershypotheek

Met de ondernemershypotheek ben je in staat om direct je liquiditeit te verbeteren, door een lening aan te gaan met een bestaand vastgoed object als onderpand. Met de ondernemershypotheek maak je het geld dat nu vast zit in stenen, liquide door het te financieren. Het geld uit die financiering kun je gebruiken voor een zakelijk doel.

Even kennismaken?

Lex Gielen
Oprichter Capilex

Contact opnemen

Pak die buitenkans

Soms doet er zich een buitenkans voor en heb je als ondernemer direct geld nodig om te kunnen investeren. In mensen, een specifiek bedrijfsmiddel of in die grote partij die onverwacht vrijkomt. Een tijdelijk liquiditeitstekort mag deze buitenkans, vanuit ondernemersoogpunt, uiteraard niet in de weg staan. Daarom is er de ondernemershypotheek, zodat je bedrijfsgroei niet afhangt van de momentopname van je rekening-courant.

v.a. 0.61%

Min monthly rate

60 maanden

Terms

70%

Max loan-to-value

Hypotheek vestigen en dóór

Bij het aangaan van een geldlening vestigen we een eerste hypotheek op je bedrijfspand. Of we nemen, als dat van toepassing is, een eerste hypotheek ten behoeve van een andere geldverstrekker over. Door op deze manier naar je vastgoed te kijken, wordt het mogelijk om snel en betrouwbaar geld uit de stenen te halen en in je bedrijf te steken. Het resultaat? Bedrijfsgroei omdat middelen slim geïnvesteerd kunnen worden.

"Turning investments into a sustainable future"

Kies voor een slimme combinatie

Omdat we verschillende hypotheekvormen aanbieden, kunnen we ook effectief slimme combinaties maken. Zo is het bijvoorbeeld prima mogelijk om ook voor verhuurde panden een overwaarde liquide te maken, door een ondernemershypotheek met een verhuurhypotheek te combineren. Door gebruik van onze geavanceerde technologie die onder andere gebaseerd is op kunstmatige intelligentie, kunnen we snel uitsluitsel geven over de mogelijkheden. Dat doen we onder meer door relevante gegevens op te vragen omtrent de LTV-ratio (Loan-To-Value), de cijfers van het bedrijf, de mogelijke afloscapaciteit en uiteraard het onderpand dat beschikbaar wordt gesteld. Als professionele partij ook slim de overwaarde van je pand benutten?

Neem contact op Bereken mijn mogelijkheden