Capilex

Ontwikkelingshypotheek

Een ontwikkelingshypotheek is specifiek voor professionele partijen die, vanuit relevante redenen, gebruik willen maken van uitgestelde aflossing. Deze vorm wordt bijvoorbeeld ingezet bij aankoop van grond door projectontwikkelaars.

Ontwikkelingshypotheek

Een ontwikkelingshypotheek is specifiek voor professionele partijen die, vanuit relevante redenen, gebruik willen maken van uitgestelde aflossing. Deze vorm wordt bijvoorbeeld ingezet bij aankoop van grond door projectontwikkelaars. Deze financieringsvorm kan ook worden omschreven als bullet hypotheek.

Even kennismaken?

Lex Gielen
Oprichter Capilex

Contact opnemen

Speciaal voor financiering van bouwgrond

Bij de ontwikkelingshypotheek vindt er geen tussentijdse aflossing plaats. Deze vorm wordt bijvoorbeeld gekozen door projectontwikkelaars die een stuk grond aankopen. Deze wordt dan gefinancierd door een ontwikkelingshypotheek, die later ineens afgelost wordt. In de tussentijd wordt er (wanneer de Loan-To-Value ratio dit toestaat) alleen rente betaald. Ook werken we met een exit fee, om maximale flexibiliteit te bieden.

v.a. 0.31%

Min monthly rate

24 maanden

Terms

85%

Max loan-to-value

Flexibele rentevastperiode

Voor deze vorm denken we graag als actieve partner mee. Ook rondom de rentevaste periode. Deze kan bijvoorbeeld 24 maanden vast zijn, met daarin een variabel rentedeel. Voor deze specifieke vorm werken we met een hypothecaire kredietvorm, waarin het geld opgenomen wordt en doorgestort naar de notaris. Door met een betrouwbare derdenrekening te werken is er voor alle partijen duidelijkheid en zekerheid.

"Turning investments into a sustainable future"

Meer informatie?

Traditionele kredietverstrekkers zoals banken en verzekeraars, werken vaak met ingewikkelde, langdurige en kostbare procedures. Kies voor de alternatieve oplossing, die speciaal is ontwikkeld voor de zakelijke markt. Zet ons in als je financieringspartner die op maat me je meedenkt. We hanteren vastgoed als onderpand, en maken daarbij gebruik van innovatieve technologie en kunstmatige intelligentie. Vol kennis en ervaring staan wij aan je zijde.

Neem contact op Bereken mijn mogelijkheden