Capilex

Renovatiehypotheek

Deze financieringsvorm bestaat uit een zakelijke hypothecaire lening die speciaal ontwikkeld is voor het financieren van een renovatie of verbouwing van bestaande bedrijfspanden.

Renovatiehypotheek

Deze financieringsvorm bestaat uit een zakelijke hypothecaire lening die speciaal ontwikkeld is voor het financieren van een renovatie of verbouwing van bestaande vastgoed objecten. Deze vorm financieringsvorm combineren we doorgaans met een ondernemers- of verhuurhypotheek.

Even kennismaken?

Lex Gielen
Oprichter Capilex

Contact opnemen

Combinatie mogelijk

Financier commercieel vastgoed of een verhuurd appartement: alles wat door natrekking onderdeel is geworden van het onroerend goed van een professionele partij is in basis geschikt als onderpand voor de renovatiehypotheek. De maximale looptijd van deze financiering wordt per situatie beoordeeld. Juist binnen deze hypotheekvorm zijn er combinaties mogelijk met één van onze andere vormen. Zo is bijvoorbeeld de verhuurhypotheek bij uitstek goed te combineren met de renovatiehypotheek. Stel dat je bijvoorbeeld een appartement koopt dat je verbouwt. Wanneer je al over een pand beschikt dat je verhuurt, dan zijn er uitstekende mogelijkheden om een renovatiehypotheek te combineren met een verhuurhypotheek.

v.a. 0.71%

Min monthly rate

60 maanden

Terms

75%

Max loan-to-value

Financieren als maatwerk

Renoveren, bedrijfsgroei, verhuur: het gaat allemaal samen wanneer je dit slim inricht met de juiste financiering. Capilex is er speciaal voor professionele beleggers, vastgoedprofessionals en kleine en middelgrote ondernemingen die beschikken over onroerend goed als onderpand. En focussen ons op financieringen op maat, met vastgoed als onderpand. We maken daarbij gebruik van innovatieve technologie gebaseerd op kunstmatige intelligentie. We maken het onze klanten zo eenvoudig mogelijk om de overwaarde uit hun vastgoed object te verzilveren. Met onze technologie berekenen we, aan de hand van slechts enkele gegevens, betrouwbaar en snel het risico van een financiering. Het helpt ondernemers om zich te richten op hun core business, in de wetenschap dat ze de juiste financieringspartner aan hun zijde hebben.

"Turning investments into a sustainable future"

Neem contact op

Benieuwd naar wat we voor je bedrijfsgroei kunnen betekenen door het liquide maken van je commerciële vastgoed?
Neem contact met ons op of maak direct een berekening voor een gerichte indicatie van de mogelijkheden.

Neem contact op Bereken mijn mogelijkheden