Capilex

Veilinghypotheek

Een veilinghypotheek, bestaat uit een overbrugging of korte termijn-financiering, welke wordt gevolgd door een reguliere vastgoed-hypotheek. Deze unieke hypotheekvorm gebruik je bij aankoop van vastgoedobjecten (bestemd voor commercieel of residentieel gebruik) op een veiling.

Veilinghypotheek

Een veilinghypotheek, bestaat uit een overbrugging of korte termijn-financiering, welke wordt gevolgd door een (mogelijk) reguliere vastgoed-hypotheek. Deze unieke hypotheekvorm gebruik je bij aankoop van vastgoedobjecten om te bieden (bestemd voor commercieel of residentieel gebruik) op een veiling. Je kunt op deze manier voldoende zekerheid bieden dat je het object van de veilig ook daadwerkelijk kunt kopen.

Even kennismaken?

Lex Gielen
Oprichter Capilex

Contact opnemen

Garantie op maat

Bij aankoop van vastgoed op een veiling is er direct een garantie nodig waaruit blijkt dat je als partij inderdaad deel kunt nemen aan de veiling en de verplichting die je aangaat na kunt komen. In een later stadium wordt de tijdelijke financiering omgezet in een passende vastgoed hypotheek. De voorwaarden voor de veilinghypotheek en opvolgende vastgoed-hypotheek komen we vooraf overeen. Zo weet je direct waar je aan toe bent wanneer je de veiling wint.

v.a. 0.71%

Min monthly rate

3 maanden

Terms

85%

Max loan-to-value

Bereidstelling

Om er zeker van te zijn dat er voldoende borg is zorgt Capilex voor het bereidstellen van de benodigde middelen. Het bedrag wordt voor alle partijen veilig geparkeerd op een derdenrekening bij de notaris. Uiteraard is het mogelijk om een document van zekerheidsstelling aan te leveren waaruit deze geldstalling blijkt. Daarmee ben je in staat om de veilingmeester, wanneer dit gevraagd wordt, de juiste garanties te tonen onderliggend aan je biedingen. Voor het stallen van de middelen wordt een bereidstellingsprovisie berekend. Deze hypotheekvorm is bij uitstek bedoeld voor combinatie met één van onze andere vormen, zoals een renovatie-, verhuur- of bedrijfshypotheek.

"Turning investments into a sustainable future"

Neem contact op

We groeien snel, ook dankzij onze ervaring en expertise in het snel en effectief beoordelen van de financiële situatie van bedrijven. Door een goed netwerk in de markt zijn we in staat te financieren tegen concurrerende tarieven. Neem contact met ons op of maak direct een berekening voor een gerichte indicatie van de mogelijkheden.

Neem contact op Bereken mijn mogelijkheden