Capilex

Acceptatieprocedure

Capilex maakt gebruik van een automatisch beoordelingsproces. Toch geldt nog steeds dat elke aanvraag kan worden gezien als maatwerk

Geautomatiseerd maar toch maatwerk

Voorop staat dat geen enkele kredietaanvraag voor een hypotheek hetzelfde is. Wij kenmerken ons door een snelle, deskundig en bovenal nauwkeurige beoordeling. Daarmee beschermen wij u, als kredietnemer, tegen overcreditering ten opzichte van het onderpand dat u ons kunt aanbieden.

Even kennismaken?

Lex Gielen
Institutional Relations

Contact opnemen

Wanneer een hypotheek bij Capilex

Wij richten ons op particulieren en ondernemingen. Bij particulieren is het de voorwaarden dat deze niet worden aangemerkt als consument. Wij stellen door aanvullend onderzoek vast of wij een particulier aanmerken als consument of niet. Het is daarnaast van belang dat u actief bent in het vastgoed, of dat u de intentie heeft dat binnenkort te gaan zijn. Per hypotheekvorm gelden voorts bijzondere bepalingen, telkens op maat gesneden naar de situatie van de hypotheeknemer.

Aanvaardbare onderpanden door Capilex

Onze hypotheekvormen hebben allemaal iets gemeen: in elke situatie is het vestigen van een hypotheek op een registergoed vereist. Het is niet mogelijk om bij Capilex een hypotheek af te sluiten en ter zekerheid een 2e rangs (of lager) hypotheekrecht aan te bieden. Het is vereist dat de hypotheeknemer het registergoed op naam krijgt na vestigen van de hypotheek. Daarnaast bieden wij geen hypotheek aan voor de financiering van schepen.

Het registergoed dient te liggen in Nederland of België. Op dit moment is het nog niet mogelijk om registergoed buiten deze landen in zekerheid te geven.

Wilt u weten of uw registergoed in aanmerking komt voor een hypotheek? Doe dan vrijblijvend een kredietaanvraag.

Bereken mijn mogelijkheden